Voor bewuste ouders

Wat is Human Design?

Je ware natuur leren kennen?

Human Design is een wetenschap die elementen van oude wijsheidstradities, astrologie en moderne wetenschap combineert. Je individuele blauwdruk (in Human Design noemen we dat de bodygraph) wordt berekend op basis van je geboortegegevens en geeft je inzicht in wie je bent en hoe je volgens deze blauwdruk kunt leven. 

 

In tegenstelling tot veel andere persoonlijkheidstests, die vaak gebaseerd zijn op gedragskenmerken, richt Human Design zich op je geboorteblauwdruk, zonder dat er al sprake is van aangepast gedrag. Je kunt het zien als je persoonlijke routekaart of gebruiksaanwijzing. Met onze cursus helpen we je om je eigen kaart en die van je kinderen te lezen en te gebruiken in de dagelijkse praktijk. 

 

Human Design helpt je om beslissingen te nemen die bij jouw levenspad horen. Je blauwdruk geeft je ook inzicht in unieke kenmerken zoals je persoonlijkheid, talenten, communicatiestijlen, en energiegebruik. Bovendien maakt het zichtbaar waar je vatbaar bent voor conditionering/beinvloeding van buitenaf. 

 

Kinderen worden van nature geboren met hun eigen individualiteit en essentie, maar de maatschappij en externe invloeden zorgen vaak voor aanpassing en het onderdrukken van elementen van jezelf. 

 

Human Design biedt jou als ouder de mogelijkheid om je kinderen te begeleiden volgens hun eigen unieke blauwdruk,  zodat ze zichzelf kunnen zijn en blijven. 

 

Het leren kennen van de blauwdruk van je kinderen en hen kunnen begeleiden vanuit hun unieke design, is een van de grootste cadeaus die je jezelf en je kind kunt geven. Kinderen die zichzelf al vanaf jonge leeftijd leren kennen en vertrouwen hebben een stevig fundament voor hun verdere leven. 

 

Wat kan Human Design je brengen?

 

– Je krijgt inzicht in hoe je kind omgaat met emoties.

– Je ontdekt hoe de energie huishouding van je kind werkt.

– Je kunt je kind begeleiden bij hun passende slaap/waak ritme.

– Je ontdekt hoe je kind beslissingen maakt op een voor hem/haar correcte manier.

– Je ontdekt hoe je kunt herkennen wanneer je kind uit balans is en hoe ze weer meer in balans komen.

– Je ontdekt waar de kracht van je kind ligt en wat hun specifieke talenten zijn.

– Je leert waar je kind het meest beïnvloedbaar is van buitenaf.

– Je ontdekt hoe en waarom eten nooit meer een strijd hoeft te zijn.

– Je leert of je kind gebaat is bij structuur (op verschillende gebieden) of juist niet.

– Je leert je eigen design kennen en hoe jouw design invloed heeft op je kinderen en op je ouderschap.

– Je ontdekt meer over de unieke wisselwerking tussen de designs van verschillende gezinsleden.

 – Je leert te werken met de eigenheid van elk kind.

 

 

Wat anderen zeggen

Kim
IMG_9222.jpg

Zo veel herkenning. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn gezin. Door de kennismaking met Human Design zijn er zoveel stukken op zijn plek gevallen. Van die “aha!” momentjes. Fijn om een persoonlijke gids te hebben! Al met al ben ik ontzettend blij dat ik aan de cursus met Trynstje heb deelgenomen. Zo veel liefde en inzet voor haar cursisten.”

Rachel
download-2.jpg

"De Human Design cursus bij Tryntsje was echt enorm leerzaam. Ik wist iets van de basics, maar Tryntsje's kennis en ervaring met HD heeft me echt geholpen meer verdieping te brengen in mijn kennis, maar vooral het echt proberen te leven vanuit mijn design.

Ook de groepsapp met medecursisten vond ik van grote toegevoegde waarde. Tryntsje stimuleerde ons om bijv beslissingen te nemen vanuit onze autoriteit, stelde reflectieve vragen en gaf ons observatieoefeningen. Het delen daarvan was echt verhelderend en ook vooral heel leuk. Het zorgde echt voor de verdiepende praktijk naast de wekelijkse bijeenkomsten.
De werkboeken zijn echt een naslagwerk aan het worden. Er valt steeds weer iets nieuws te ontdekken."

op de hoogte blijven?

Wil je meer leren over hoe je je kinderen beter kunt begeleiden bij hun ontwikkeling en eigenheid volgens hun human design blauwdruk?
Schrijf je dan in. Ik stuur zo nu en dan (geen spam) artikelen en inspiratie.