Voor bewuste ouders
Trryntsje
Tryntsje
in

Kinderen hun eigen autoriteit geven

Door Ra Uru HU

Wij volwassenen hebben kinderen nodig om te ontwaken; zij zijn degenen die de toekomst dragen en ons daarheen brengen. Zij zijn ook degenen die te maken krijgen met de grote mutatie en veranderingen die we op deze planeet gaan zien op sociaal en economisch vlak waardoor we een wereld krijgen die radicaal anders is dan we gewend zijn. Dat vinden we moeilijk voor te stellen maar het gaat wel gebeuren.

We gaan naar een tijdperk dat vereist dat ze ‘correct’, dat wil zeggen: als zichzelf, kunnen leven. 

Een van de taken die we als ouders hebben is onze kinderen hun eigen autoriteit (terug) te geven. Dit is waar Human Design eigenlijk om bedoeld is. Dat elk mens, elk kind dat op deze wereld komt, leert dat ze hun eigen autoriteit kunnen kennen en volgen.

Het gaat er om dat ouders de uniciteit van hun kind omarmen. Alle zorgen over kinderpsychiatrie en kindertherapie, en alle medicijnen en dingen die mensen hun kinderen aandoen is zo Westers. 

We zullen moeten gaan inzien dat dit gaat over bewustzijn. We kunnen allerlei mooie technieken ontwikkelen, maar we moeten begrijpen dat dit eigenlijk over bewustzijn gaat.

Het is een groot geschenk om het Human Design ontwerp van je kinderen, of de kinderen van je vriend of je kleinkinderen te zien – en dat je ze daarmee iets heel bijzonders kunt geven. Je kunt ze namelijk begeleiding geven die de rest van hun leven zal verrijken. Het zal hun helpen om zichzelf te blijven, ondanks de wereld om hen heen. Dit is waar het allemaal om draait.

Ra Uru Hu

Ra Uru Hu was de oprichter en boodschapper van het Human Design System. Ra wijdde 25 jaar van zijn leven aan de ontwikkeling en het onderwijzen van het systeem over de hele wereld tot hij in 2011 overleed.

LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Facebook

Op de hoogte blijven?

Human Design voor ouders en kinderen. Maandelijks nieuwe inspiratie voor jouw gezin en ouderschap.