Voor bewuste ouders

Human Design voor kinderen en ouderschap.

Welkom bij Human DEsign ouders en kinderen

Wil je je ouderschap verdiepen en meer verbinding met je kind ervaren?

In 2018 gingen wij als gezin met onze drie kinderen op reis. We wilden een gezinsleven waarbij we meer regie hadden en meer zelf konden beslissen. We gingen reizen, experimenteerden met homeschoolen en unschoolen en settelden uiteindelijk op Bali. We hebben de afgelopen jaren heel veel over onszelf en onze kinderen geleerd.

Human Design is vanaf het begin van onze reis een waardevolle leidraad geworden. We hebben onze kinderen betere leren kennen op manieren die we eerder niet voor mogelijk achten. We hebben ook onszelf beter leren kennen. Ook gingen we zien hoe onze onderlingen dynamiek werkt. De vele inzichten die je kunt opdoen door je design te leren kennen kunnen je helpen om meer acceptatie, vervulling en geluk te gaan ervaren. Dit wens ik jou toe. 

 

Inmiddels heb ik honderden ouders mogen inspireren bij het leren kennen van hun designs en dat van hun kinderen en vooral hoe je de kennis in de praktijk kunt toepassen. Want daar is het uiteindelijk allemaal om te doen. Dat je gezinsleven rijker, ontspannender en verbindender wordt.   

 

Op deze website vind je e-books, podcasts en cursussen en meer. 

In mijn meest complete e-book vind je alles over het manifestor kind, het generator kind, het projector kind en het reflector kind. Plus nog veel meer. 


Human Design voor Ouders en kinderen is er om jou te helpen in je ouderschap zodat je je kind op zijn of haar unieke wijze kunt gaan zien en begeleiden. 

Tryntsje de Vries