Voor bewuste ouders

 

“Your children are not your children;they are life’s longing for itself.” Khalil Gibran

 


Waarom een gezinsreading?


Merk je dat je kind ergens mee worstelt of niet uit de verf komt en wil je meer inzicht in wat er onder de oppervlakte speelt en daar ook praktsiche handvatten bij om hier mee om te gaan en je kind te begeleiden?


Wil jij meer inzicht krijgen in de  interacties tussen jou en je kind of je kinderen onderling?


Wil jij dat je gezin een plek wordt waar elk gezinslid de ruimte heeft om zich te ontwikkelen op zijn eigen unieke manier?


Dan kan een Human Design gezinsreading jou heel veel inzicht geven mede door de praktische toepassing van hoe ik er mee werk.

In een gezinsreading kijken we naar de unieke designs van de ouder(s) en kind(eren).

 

Daarnaast kijken we ook naar belangrijke interacties en verschillen tussen gezinsleden die invloed kunnen hebben op de dynamiek in het gezin.

Wat anderen zeggen

Marijke
302153193_5144215312357320_3068197863457828757_n

tijdens mijn gezinsreading bij Tryntsje, kon zij op een hele rustige, nuchtere en duidelijke manier de charts van mijzelf en mijn gezinsleden (partner en 2 kinderen) uitleggen. De theorie werd direct gekoppeld aan herkenbare en praktische voorbeelden. Hierdoor vielen er veel puzzelstukjes op zijn plek voor mij. Ik zou een gezinsreading zeker aanraden omdat het heel persoonlijk is en direct meer (in)zicht geeft op het natuurlijke gedrag van jezelf en je gezinsleden. Hierdoor leer je jezelf en elkaar beter begrijpen en het geeft helderheid in wat wel en niet werkt voorjezelf en in de omgang met je gezinsleden. Voor mij was de gezinsreading een hele fijne eerste start en kennismaking met de human design.

Christel

Wat een eyeopener! Zeker bij mijn dochter verklaart het zo wat ze doet en wat ze nodig heeft. Ik snap nu ook waardoor de dynamiek hier zo loopt. Heel fijn om zo iedereen beter te begrijpen en te geven wat ze nodig hebben om zichzelf te zijn.

Floor

Heb een familie sessie HD gedaan bij Tryntsje. Ze is heel rustig en brengt een fijne sfeer met zich mee. Ondanks de lange duur van de sessie (2 uur), was ik van begin tot eind geboeid en heeft het me veel inzichten gebracht, met name meer begrip voor mijn kids. Aanrader!

De prijs voor een eenmalige gezinsreading van circa twee uur is 297,- euro (tot drie personen). Voorkennis van Human Design is niet nodig. Als je wel kennis hebt van Human Design, maar het nog niet kunt integreren in je leven, dan help ik je daarbij met praktische handvatten en verdieping.  

 

 

Bij een reading van vier of meer personen komt er voor ieder persoon 50,- euro bij. De sessie duurt dan langer of splitsen we op in twee keer. 

 

 

Wil je een reading boeken, stuur me dan via onderstaand e-mail formulier een verzoek tot een reading met daarin ook de geboortegegevens (datum, tijd, plaats) van jezelf en je kinderen door met eventueel wat meer informatie. 

 

Ik plan gezinsreadings enkel in de ochtend tot 13.00 uur NL tijd. Geef me eventueel door wanneer je niet kan. We stemmen samen een goed moment af. 

embrace the uniqueness of your child…

it’s about seeing that the moment that you have the gift—it’s a gift—to be able to see the design of your children, your friend’s children, your grandchildren, whatever it may be, that in that gift of being able to see them you can give them something very special.

You can give them guidance that will enrich the rest of their lives, and will allow them to stay within themselves despite what the world around them is. This is what it’s all about.

~ Ra Uru Hu