Voor bewuste ouders

GRATIS e-book

De basis

Wat is leven zoals je bedoeld bent? Hoe ontdek je dat? De meeste volwassenen gaan op latere leeftijd op zoek naar zichzelf, naar wat ze nu echt willen met hun leven en noem maar op. De verwijdering van onszelf begint al heel jong, alleen beseffen we dat vaak niet. We leren vanaf de geboorte van ouders, familie, leraren, kerk, school en maatschappij wat we moeten doen en laten en wat en hoe we moeten denken. Er wordt over het algemeen nog steeds weinig rekening gehouden met de wezenlijke uniekheid van ieder kind. Ook al willen veel scholen en ouders dat wel. Onbewust conditioneren alle ouders hun kind, omdat de uniekheid vaak niet herkend en gezien wordt op de plek waar je hem moet zoeken. Human Design helpt je daarbij en laat je zien wie je in essentie bent als uniek individueel bewustzijn. Als je het design van jezelf en je kind leert kennen, heb je direct een handleiding over hoe je het allerbeste met je kind (en jezelf) kunt om gaan. 

Over dit e-book.

Het e-book wat je hier kunt downloaden is het eerste e-book wat ik gebruik bij de cursus. In dit e-book lees je wat de types in Human Design precies betekenen en wat dit inhoudt voor jou als ouder en wat dat betekent voor je kind. In de cursus gaan we dieper in op wat dit praktisch betekent in de omgang.

 Wij richten ons in deze cursus heel specifiek op ouders en kinderen.

In dit e-book krijg je de kennis over de types en hun betreffende ‘aura’s. Dit is een van de meest belangrijke onderdelen om jezelf en je kind te leren kennen en ook daarnaar te handelen. 

Net zoals het de bedoeling is van google maps om je de weg te wijzen naar je bestemming, kan jouw HD kaart zo’n functie hebben voor je leven. In ons gezin was het levensveranderend om deze kaart te leren lezen en vooral om alles wat we ontdekten op die reis toe te passen in de prakijk van alledaagse situaties. Om vervolgens te zien hoe wij onze relatie met onze kinderen, met elkaar en met het leven. zagen veranderen.  

We leven in een wereld waarin hoofdkennis een hele grote plek krijgt. Maar hoofdkennis moet praktisch worden, anders is het niet veel meer dan dat. Onze cursus gaat over het toepassen van wat je leert. Over hoe je beter met je kinderen om kunt gaan zodat ze gelukkiger, vrolijker en vrijer worden. En voor jou als ouder hetzelfde. Dat allemaal aan de hand van jullie eigen unieke Human Design chart. 

Na de aanvraag wordt je direct doorverwezen naar de download pagina.

Download