Voor bewuste ouders

DE Human Design gezinscursus

Complete cursus

Human Design voor ouders en kinderen
in de dagelijkse prakijk

397,-

Haal meer uit je charts en transformeer je gezinsdynamiek!

De meeste volwassenen gaan op latere leeftijd op zoek naar zichzelf, naar wat ze nu echt willen met hun leven. 

 

De verwijdering van onszelf begint vaak al jong, alleen beseffen we dit vaak niet. We leren vanaf de geboorte van ouders, familie, leraren, school en maatschappij wie we moeten zijn. 

 

Er wordt over het algemeen nog steeds weinig rekening gehouden met de wezenlijke uniekheid van ieder kind. Ook al willen veel scholen en ouders dat wel. Maar hoe kun je dat nu echt toepassen in de praktijk?

De blauwdruk

Human Design geeft je de handleiding die je hiervoor nodig hebt waarmee je jezelf en je kind(eren) op een dieper niveau kunt leren kennen.

 

Net zoals het de bedoeling is van google maps om je de weg te wijzen naar je bestemming, heeft jouw Human Design bodygraph deze functie voor je leven. 

 

In ons gezin was het levensveranderend om deze kaart te leren lezen en vooral om alles wat we ontdekten toe te passen in de dagelijkse praktijk. Om vervolgens te zien hoe wij onze relatie met onze kinderen, met elkaar en met het leven zagen veranderen. Dit is voor ieder gezin mogelijk. 

  

Wil jij ontdekken hoe je je kinderen kunt ondersteunen om vanuit hun authenticiteit te (blijven) leven?

De cursus ‘Empower je gezin met Human Design’ is gemaakt voor gezinnen en single ouders die op zoek zijn naar meer verbinding met hun kind(eren) en een gezinscultuur willen scheppen waarin kinderen hun volledige potentieel kunnen leven. Dit potentieel wordt weergegeven in hun bodygraph. We leren je in de cursus hoe je deze blauwdruk voor jezelf en je kinderen kunt lezen en hoe je daarnaar kunt leven.

 

Je leert over elkaars persoonlijkheden, talenten, communicatiestijlen, energiegebruik, gevoeligheden en behoeften. Allemaal vanuit jullie eigen unieke Human Design bodygraph. 

 

De cursus is ontstaan vanuit de praktijk van ons dagelijkse leven. Daarom is de cursus geschikt voor iedere ouder die direct met Human Design aan de slag wil gaan. Je krijgt een brede basis aan kennis en verdiepende inzichten en je leert hoe je deze kennis toepast zodat het ook echt positieve veranderingen brengt in jullie leven. 

 

Wat kun je verwachten?

 • Je ontdekt hoe jij je kinderen de vrijheid kunt geven om zichzelf te zijn, zonder te proberen ze te veranderen.
 • Je leert hun unieke blauwdruk te begrijpen, inclusief hun gaven, talenten en gevoeligheden.
 • Je ontvangt veel praktische inzichten en waardevolle tools om je kinderen te ondersteunen bij hun zelfkennis en zelfacceptatie.
 • Je creëert een omgeving waarin je kinderen volgens hun eigen unieke natuur kunnen leven en hun plek in de wereld kunnen vinden.
 • Je krijgt als ouder(s) inzicht in je eigen design en wat dit betekent voor je ouderschap en relaties.

Waar bestaat de cursus uit?

 • 6 modules met 25+ Video's met uitleg over je design afgestemd op ouders en kinderen
 • Audio Podcasts bij iedere module met voorbeelden uit de dagelijkse praktijk
 • E-books als naslagwerk
 • Maandelijkse nieuwe podcast met oa Q&A
 • Je eigen online leeromgeving met onbeperkte toegang
 • Bonus video's en Podcasts over leerstijlen, relaties en meer

Persoonlijk en uit de praktijk

Ik neem je mee op een ontdekkingstocht in het design van je kind(eren), partner en in die van jezelf. 

Ook als je al bekend bent met Human Design, maar moeite hebt om het toe te passen in de dagelijkse praktijk, zal deze cursus je juist verder kunnen helpen. 

Als HD helemaal nieuw voor je is zal er een wereld voor je open gaan. 

Online cursus

De online cursus bestaat uit zes modules met meer dan 25 video’s zodat je telkens een thema of onderdeel van je design en dat van je kind(eren) kunt gaan ontdekken.

 

Iedere module bevat een podcast waarin ik samen met mijn man David in gesprek ga over een onderdeel uit het design en hoe je zelf in je gezinsleven het geleerde kunt toepassen.  

fire-cropped-05343-600x604-1.jpg

Jouw reis start hier

Met de video’s, audio podcasts en e-books kun je direct beginnen aan jouw Human Design reis. En dat allemaal op je eigen tijd en in je eigen tempo. 

Complete cursus

Volledige cursus voor maar

397,-

Waarom deze cursus?

In 2018 ging ik samen met mijn man David en onze kinderen Joshua, Linde en Ize, op reis. We gingen op zoek naar een leven wat meer bij ons paste.  

 

 

We ontdekten met vallen en opstaan hoe we op een nieuwe manier met elkaar en met onszelf konden leven. We onderzochten unschooling, homeschoolen en kleine alternatieve scholen. In die jaren zijn we door vele ups en downs geweest waarbij we steeds terugkwamen bij het belang van ons eigen bewustwordingsproces. Human Design is voor ons het meest waardevolle hulpmiddel gebleken.

 

 

We leerden hoe we onze kinderen veel meer als uniek individu konden benaderen en echt konden gaan begeleiden vanuit hun eigen design en dus in hun eigen leven en naar hun eigen unieke toekomst. 

 

Met deze cursus willen we je de tools geven en je stimuleren om dat proces te gaan leven met je kinderen. Je leert hoe je in je eigen gezinsleven je designs als een dagelijkse bron van inspiratie kunt gebruiken. Zodat je met wat je leert, ook in je dagelijks leven aan de slag kunt gaan. Dan zal je zelf de verandering voor je ogen zien gebeuren. En dat is een ervaring die wij elk kind en elke ouder gunnen

Meest gestelde vragen

Er zijn veel waardevolle boeken over ouderschap waarin veel verschillende inzichten worden gedeeld. Het onderscheidende aan Human Design is dat het heel specifiek en afgestemd is op elk individueel kind. Het geeft je inzicht in de specifieke blauwdruk van je kind aan de hand van de geboortegegevens. Meer afgestemd kun je het dus niet krijgen. Onze maatschappij functioneert vooral vanuit het “one size fits all” principe, maar elk kind is anders en heeft ook een andere benadering nodig. In de Human Design cursus help ik je om deze op het kind afgestemde inzichten om te zetten in praktische handvatten voor de dagelijkse praktijk.

De focus van de cursus ligt vooral op het dichten van de vaak grote kloof tussen kennis en de praktijk. We leven in een maatschappij die vooral gericht is op mentale kennis. Soms kan ons hoofd al tevreden zijn met kennis terwijl de kennis (nog) niet geïntegreerd is in de praktijk. Voel en herken je de verschillende elementen uit je design al in je dagelijkse leven? Human Design wordt niet voor niets een experiment genoemd. Het gaat om het observeren van jezelf (en je kinderen) in de praktijk aan de hand van jullie blauwdruk. Vervolgens kun je met deze bewustwording dingen stap voor stap anders gaan doen.
Toen ik zelf Human Design ontdekte was ik erg onder de indruk van de inzichten die ik kreeg uit mijn chart. Maar het bleef lange tijd bij hoofd kennis. Ik kon het pas jaren later integreren in mijn leven doordat ik heel actief met mijn man David ben gaan observeren in ons dagelijkse leven. We merken keer op keer dat het delen van inzichten en ervaringen uit de praktijk ouders helpt om Human Design te integreren in hun leven. Dan kan HD stap voor stap je leven transformeren.

Het is bij Human Design vooral belangrijk dat je als ouder jezelf en je kinderen leert begrijpen aan de hand van jullie blauwdruk. Je kunt vervolgens veel gerichter je kind begeleiden om vanuit deze blauwdruk te leven. Afhankelijk van de interesse van je kind kun je ook inzichten met ze delen over hun Human Design. HD wordt vaak een “vrijbrief om jezelf te kunnen zijn” genoemd en het kan een kind enorm helpen om bepaalde aspecten van zichzelf te leren (her)kennen en te kunnen plaatsen. Dit geeft vaak een diepere zelf acceptatie en uiteindelijk zelfliefde. Dus ik denk dat gesprekken met je kind over zijn/haar design heel waardevol kunnen zijn. Maar volg daarin de openheid en interesse van je kind. Je hoeft ook niet in Human Design termen met je kinderen te praten. In een van de Podcasts delen wij hoe wij dit in de praktijk doen.

De cursus is volledig op eigen tijd en tempo te volgen. Ik raad je zelfs aan om er de tijd voor te nemen zodat je ieder onderdeel kunt intergreren en toepassen in de praktijk en het niet alleen bij het opdoen van kennis blijft.

Deze cursus is bedoeld om je de kracht van Human Design in de praktijk bij te brengen. Zodat je zelf de transformatie in je leven kunt maken. Dat kan een boek alleen niet voor je doen. Door de jaren heen heb ik veel vragen gekregen van mensen die moeite hadden om Human Design te begrijpen terwijl ze zelf al veel hadden gelezen over hun design. Met deze cursus slaan we de brug naar de praktijk. 

5/5

Testimonials

5/5
Leen
IMG_2513.jpg

Het voelt als een cadeau aan mezelf en ons hele gezin dat we in deze cursus investeerden. De formule die Tryntsje en David aanbieden, is een hands on pakket waarmee je, gevoed door de theoretische achtergrond die ze geven en hun eigen ervaringen, de wijsheid van Human Design onmiddellijk in het dagdagelijkse leven kan toepassen en ermee experimenteren. Heel leuk welke gesprekken we de afgelopen weken hadden, mijn man en ik met elkaar, en ook met onze kinderen, over onze designs en hoe we die bij onszelf en elkaar herkennen. Ook heel wat Aha-momenten, bijvoorbeeld in het opmerken waar we onszelf sterk hebben laten conditioneren, of wij onze kinderen. Of in het eindelijk toelaten en omarmen van sommige van onze eigenschappen of die van elkaar, die we tot voorheen veroordeelden als ‘niet goed’. Deze weg is voor ons net begonnen, en we zijn heel dankbaar dat we hem met zo’n stevige basis kunnen verderzetten. Deze cursus heeft ons de handvaten gegeven om dit Human Design- experiment verder te integreren in ons leven en onze ontwikkeling.

Stefan
0365b304-a45e-4730-9b61-0f1fbf676d70.jpg

Ik heb deze cursus als zeer bruikbaar en erg leerzaam ervaren. Tryntsje voorziet je niet alleen van heel veel bruikbare kennis, maar ze geeft je ook de mogelijkheden om deze kennis toe te passen in het dagelijkse leven. Voor jezelf, maar zeker ook voor je rol als ouder. Een absolute aanrader!

Rachel
download-2.jpg

"De Human Design cursus bij Tryntsje was echt enorm leerzaam. Ik wist iets van de basics, maar Tryntsje's kennis en ervaring met HD heeft me echt geholpen meer verdieping te brengen in mijn kennis, maar vooral het echt proberen te leven vanuit mijn design.

Ook de groepsapp met medecursisten vond ik van grote toegevoegde waarde. Tryntsje stimuleerde ons om bijv beslissingen te nemen vanuit onze autoriteit, stelde reflectieve vragen en gaf ons observatieoefeningen. Het delen daarvan was echt verhelderend en ook vooral heel leuk. Het zorgde echt voor de verdiepende praktijk naast de wekelijkse bijeenkomsten.
De werkboeken zijn echt een naslagwerk aan het worden. Er valt steeds weer iets nieuws te ontdekken."

Sandra

Wat ben ik blij dat ik deze cursus gedaan heb. Ik had al wel eens wat over human design gehoord, maar nooit geweten dat dit zo'n tool for life zou zijn. Het heeft me veel eye-openers gegeven, veel inzichten maar vooral ook veel herkenning.
Bijvoorbeeld over de verschillen tussen mijn kinderen, wat voor de een werkt en voor de ander niet. We zijn allemaal uniek! Zo mooi om dat via deze cursus benadrukt te zien.

Veroni
download-3.jpg

Deze cursus is super waardevol. Vooral omdat het veel herkenning geeft, een hoop stukjes van de grote puzzel vallen in korte tijd op de juiste plek. Daarnaast heb ik zelf het idee dat het de bewustwording een boost geeft. Mij heeft het geholpen om echt meer in de overgave te leven. Dit blijf ik nog wel moeilijk vinden maar door me iedere keer bewust van mijn autoriteit en strategie te zijn, kan ik steeds meer het 'harde werk' principe loslaten. Dit is overigens een zeer sterke oude overtuiging die ik meekreeg in de opvoeding en het voelt dan telkens ook heel gek om niet zo hard te hoeven werken maar op de uitnodiging te mogen wachten. Door de heldere werkboeken en fijne meetings lukt het mij om op korte tijd een helder beeeld te vormen. Ik vind de voorbeelden en betrokkenheid van Tryntsje dan ook echt super helpend hierin. Ik heb steeds meer vertrouwen in dat de juiste dingen op de juiste tijd ontvouwen en dat het leven niet geforceerd hoeft te worden.

Dorien
1140050508.jpeg

Met de cursus van Tryntsje hebben wij als gezin stilgestaan bij ieders unieke design, ieders kenmerken. Dat gaf mooie gesprekken en (soms: moet dit nou weer) glimmende oogjes bij de kids van (h)erkenning. 'ja, hier word ik inderdaad blij van'.

Het is nu vooral DOEN van alles waar we over lazen in de werkboeken & uitwisselden in de appgroep. We hopen hiermee de kids een handreiking te geven om dichtbij zichzelf te mogen blijven. Dat ieders zijn centraal staat.

Maud
1562053902736.jpg

Het is veel informatie. Ik heb geleerd over hoe je het beste beslissingen kan nemen tot over hoe je het beste je maaltijden kan nuttigen, dat kan in een gezin behoorlijk uiteen lopen. Maar vooral mezelf weer een stukje beter leren kennen en dat is super waardevol!

Als je jezelf, je partner en je kids beter wilt leren begrijpen is deze cursus een echte aanrader!

Marijke
112620-OERSTERK-_11161-scaled-1-1024x1024-1.jpg

Zo mooi hoe dingen dan op zijn plek vallen. Mezelf, man en kinderen beter te leren kennen en op deze manier ook beter te kunnen begeleiden. Er valt nog zoveel te leren. Voor mij was deze cursus heel erg boeiend. Een mooie weg en proces dit. Heel verrijkend, dankjewel!

Kim
IMG_9222.jpg

Zo veel herkenning. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn gezin. Door de kennismaking met Human Design zijn er zoveel stukken op zijn plek gevallen. Van die “aha!” momentjes. Fijn om een persoonlijke gids te hebben! Al met al ben ik ontzettend blij dat ik aan de cursus met Trynstje heb deelgenomen. Zo veel liefde en inzet voor haar cursisten.”

Eva
42f5251b-1087-42de-9022-75b93cc721b8.jpg

Voor mij was deze cursus een grote verrijking. Je kan jezelf plots veel dieper begrijpen en ziet ook een heel andere dynamiek in je gezin tevoorschijn komen. Ook de relatie met mijn man heeft daar zijn vruchten van kunnen plukken.

De vlotte manier waarop Tryntsje het brengt is snel te gebruiken en herkenbaar voor je eigen dagelijks leven. Je kan er direct mee aan de slag. Ook dat we altijd vragen kunnen stellen is een grote meerwaarde.

Ik ben heel blij dat ik ja heb gezegd op deze cursus en Tryntsje heb mogen leren kennen. Ook het geschenk om mezelf weer beter te leren kennen en telkens weer een stapje dichter bij m'n ware zelf te komen.

Vragen?

Heb je een vraag over deze cursus? Laat het mij even weten door me een mailtje te sturen of een berichtje via social media. We willen graag dat je er bij bent!