Voor bewuste ouders

Het boek dat elke ouder zou moeten lezen

Uniek en op maat gemaakt voor jouw zoon/dochter

Lieve moeder!

Vind jij de ontwikkeling van je kind belangrijk?

Ben je bezig met hoe je je hem of haar het beste kunt begeleiden?

Wil je hem/haar beter gaan begrijpen?

Wil je dat je kind zichzelf gaat begrijpen?

Wil je dat  je kind zich gezien en begrepen voelt?

Dan is dit boek voor jou!

 

De eerste persoonlijke handleiding en gids speciaal geschreven voor je kind aan de hand van hun geboortegegevens en unieke HD blauwdruk.

Geschreven vanuit de belevingswereld van kinderen, vol herkenning vanuit hun alledaagse leven.

 

Leer het unieke beslissings kompas, de talenten, superkrachten en de uitdagingen en gevoeligheden van je kind kennen.

 

Een persoonlijke routekaart die je kind helpt om zichzelf beter te begrijpen en meer zelfacceptatie en zelfliefde te ervaren.

 

Individueel afgestemde en specifieke inzichten uit het design van je kind. Gericht op het ontwikkelen van zijn of haar unieke potentieel.

 

50+ pagina’s in heldere en begrijpelijke taal geschreven voor zowel ouder als kind.

 

Ervaar meer rust, plezier en vertrouwen in de ontwikkeling van je kind en versterk de onderlinge band. 

 

Een gids voor het leven.

Uniek in Nederland

Digitale versie

97 Euro

Bonus e-boek:
hoe je kind leert

Heb jij altijd al willen weten hoe jouw kind informatie opneemt en hoe het leert? We weten dat kinderen op verschillende manieren leren. Met dit boek in de hand heb je de handleiding en de inzichten in hoe het brein van jou kind precies werkt.

 

Ontdek hoe jij je kind het beste kunt ondersteunen in het leerproces. Wat wel en niet werkt voor jouw kind en welk type onderwijs het beste aansluit bij zijn of haar individuele design/blauwdruk. 

 

Ieder kind is een onuitputtelijke bron van intelligentie en verwondering. In dit e-book ontdek je hoe die intelligentie bij jouw kind het beste ontwikkeld kan worden.

5/5

Wat anderen zeggen

5/5
Eva
WhatsApp Image 2022-11-30 at 7.42.42 AM

Dit is echt een prachtig cadeau aan jezelf en je kinderen. Het is zo geschreven dat je kinderen het zelf kunnen lezen en begrijpen. Ook als ouder is het fantastisch om je kind op een diepere manier te begrijpen. Het is zo liefdevol geschreven. Zelfs zonder kinderen is het een heel mooi geschenk aan jezelf. Het kind in mij werd er ook heel blij van. Dank je wel, Tryntsje. Je hart ligt hier echt in, dat voel en zie je aan alles. ❤️

Leen
IMG_2513.jpg

Het is geschreven, gericht naar kinderen, en eerlijk: ook als volwassene vind ik het heerlijk om op deze manier informatie aangereikt te krijgen: geen zware technische taal, heel concrete voorbeelden en inspirerende vragen waar je als kind én als ouder mee aan de slag kan. Ook mijn eigen boek lezen is zo leuk! Alsof het begrijpelijke taalgebruik en het hele praktische me raken in mijn eigen innerlijke kind, en de informatie op een dieper niveau écht binnenkomt. Elkaars superkrachten en gevoeligheden kennen als gezin, opent de deur naar meer begrip en compassie, ook naar onszelf als ouders. En hoe meer we als ouders onszelf onvoorwaardelijk kunnen liefhebben, hoe meer we daarin een levend voorbeeld kunnen zijn voor onze kinderen. Want dat is toch wat we allemaal willen als ouders: dat ons kind met zelfvertrouwen de wereld tegemoet gaat? In deze boeken vind je zoveel mooie inzichten terug over elkaars eigenheden, en ook fijne vragen en oefeningen om de informatie ook werkelijk te integreren.

Meest gestelde vragen

Deze boeken zijn voor alle leeftijden! Als je nog jonge kinderen hebt dan zullen de boeken je veel waardevolle inzichten geven als ouders. Je krijgt een afgestemde handleiding geschreven vanuit de belevingswereld van je kind! Het boek zit vol inzichten over hoe je om kunt gaan met je kind op een manier die echt ondersteunend is aan wie ze zijn. 

 

Als je kinderen ouder zijn of al rond de tienerleeftijd, dan is er ook de waardevolle mogelijkheid dat ze het boek zelf lezen en op deze manier zichzelf beter leren begrijpen! Het is volledig afgestemd op hun blauwdruk en leefwereld en de thema’s die belangrijk zijn voor ze.

 

Volwassenen geven aan dat de boeken hen ook raken. Ik heb al van meerdere volwassenen (zelfs tot 75 jaar!) gehoord dat de teksten hen echt raakten en dat het zoveel helderheid gaf. Zelfs voor mensen die al jaren bekend zijn met Human Design! Ik durf dus met een gerust hart te zeggen dat de boeken voor alle leeftijden zijn, inclusief je eigen innerlijke kind. 😉

Ja, de boeken worden gemaakt aan de hand van de geboortegegevens van je kind! Je hoeft dus niet meer losse stukjes informatie zelf bij elkaar te zoeken. Je hebt een prachtige gids in handen die alle belangrijke kanten van de blauwdruk van je kind belicht en dit op een super praktische en begrijpelijke manier! Het is dus echt een uniek document voor je unieke kind dat je nog jaren kunt gebruiken.

Nee, het is zelfs zo dat ik geen Human Design termen gebruik in de boeken, op de naam van het energietype van je kind na. Ik wilde geen technisch boek schrijven, maar echt de vertaalslag maken naar de praktijk en hoe de informatie in je blauwdruk voelt in je lichaam.

 

Het is dus heel begrijpelijk geschreven, voor zowel de ouder als het kind, zonder vaktaal. Ik heb zelfs van veel volwassenen gehoord dat ze door deze teksten elementen uit hun eigen design voor het eerst op een heldere manier begrijpen! 

 

Dit past ook helemaal bij mijn eigen design als schrijver. Mijn inzichten komen vanuit mijn eigen ervaringen in combinatie met mijn praktische en oplossingsgerichte manier van kijken naar de wereld en dus ook naar Human Design. Dat komt helemaal terug in deze boeken.

 

Doordat het zonder vaktaal geschreven is, kan het ook een heel waardevol en leuk kado zijn voor mensen die niks met Human Design hebben!

In het boek zitten 7 hoodstukken. Je leert eerst alles over het energietype van je kind en wat dit betekent voor jou als ouder. Hier leer je al veel over hoe hun energie werkt en wie ze zijn, ook in de wereld.

 

Daarna ga ik diep in op hun kompas en de manier waarop ze beslissingen kunnen maken die echt bij ze passen. Dit is misschien wel een van de meest waardevolle dingen die je al op jonge leeftijd kunt leren. Want als je vanuit jezelf en je innerlijke kompas leert te beslissen, dan kom je vanzelf in de juiste ervaringen en bij de juiste mensen terecht!

 

In hoofdstuk 3 vertel ik over hun “superkrachten” (gedefinieerde centra). Dit zijn dingen die ze te geven hebben aan anderen. Het zijn aspecten in henzelf waar ze stevig kunnen staan als zichzelf.

 

Daarna vertel ik in hoofdstuk 4 ook over hun gevoeligheden (ongedefinieerde centra). Dit zijn de gebieden waar ze gemakkelijk beinvloedt worden door de buitenwereld. Hier kunnen ze ook het snelst wegbewegen bij hun authentieke zelf. Daarom is dit heel waardevol om te ontdekken over jezelf en je kind, zodat je het kunt herkennen  en begeleiden. Hier komen thema’s als bewijsdrang, angsten, omgaan met emoties en het vinden van je richting naar voren.

 

In hoofdstuk 5 vertel ik over de unieke rollen die je kind speelt in de wereld (het profiel). Ik noem het de twee jasjes die ze dragen. Dit geeft ook veel inzicht in wat ze nodig hebben, ook in relatie tot hun omgeving. 

 

In hoofdstuk 6 belicht ik een aantal specifieke talenten die ze hebben (de kanalen) en hoe ze deze op een gezonde manier in kunnen zetten in hun leven!

 

En in het laatste hoofdstuk vertel ik meer over hun gezondheid en verteringssysteem; hoe ze het beste eten en informatie verteren en of ze bijvoorbeeld meer regelmatig of onregelmatige eters zijn.

Uniek in Nederland

Digitale versie

97 Euro
Ruth (HD Projector)
photo_2024-01-04_02-43-58

Wat een bijzonder cadeau ook om als moeder te krijgen! Het geeft je de kans om samen met de kinderen hun unieke eigenschappen te ontdekken en te begrijpen. Het is niet alleen leerzaam voor hen, maar ook voor mij. Het boek zal ons zeker en vast geweldige momenten om samen te lezen en te bespreken brengen en om hen te ondersteunen in hun persoonlijke groei. Het is zo uitgebreid en gedetailleerd, perfect als koffietafelboek om er regelmatig bij te pakken en stukjes opnieuw te lezen. 😉 Ik kan dit boek echt aan iedereen aanraden die geïnteresseerd is in Human Design en op zoek is naar een bijzondere manier om hun kinderen beter te begrijpen en te begeleiden. Het is een geweldige aanwinst voor ons gezin en een prachtig middel om samen quality time door te brengen en echt in verbinding te gaan! Nogmaals bedankt, Tryntsje, voor deze fantastische boeken! ❤️❤️❤️

Riet (HD Projector)
442445969_7573721119372435_1487008747642030051_n

Wat een fantastische teksten! Ook al heb ik heel veel Human Design boeken en cursussen gelezen en bestudeerd, jouw teksten spannen de kroon! Je hebt het zo mooi bij elkaar gezet. Je uitleg is zo eenvoudig toepasbaar en praktisch. Op de een of andere manier komt het gewoon meer binnen. Erg leerzaam. Het zijn boeken voor kinderen, maar ik denk dat volwassenen er ook heel veel aan kunnen hebben. Dus ik zou zeggen boeken voor kinderen en ouders èn voor het kind in iedere volwassene! Riet Okken (psychotherapeut)

Janet (HD Reflector)
B9BDCD62-BF24-4934-BF93-E1AEE24BA1FC

'wauw, zo mooi, duidelijk en prettig beschreven! Kinderen zullen zich gezien voelen! Wàt een cadeau voor ze...en voor hun ouders, niet te vergeten. Je teksten zijn inhoudelijk helder en lief van toon! Chapeau voor jouw manier van schrijven!🥰liefs!'