Voor bewuste ouders

bestel eenvoudig je boek

Vul hieronder eerst de gegevens in van de persoon voor wie je het digitale boek wilt aanvragen. Na invullen van je gegevens (controleer de datum en tijd goed) krijg je eerst een plaatje van het design te zien. Klik daarna onderaan op de groene knop die in beeld komt om te betalen. Na betalen krijgt je het gepersonaliseerde boek via de e-mail met de download link. 

Ruth
photo_2024-01-04_02-43-58

Wat een bijzonder cadeau ook om als moeder te krijgen! Het geeft je de kans om samen met de kinderen hun unieke eigenschappen te ontdekken en te begrijpen. Het is niet alleen leerzaam voor hen, maar ook voor mij. Het boek zal ons zeker en vast geweldige momenten om samen te lezen en te bespreken brengen en om hen te ondersteunen in hun persoonlijke groei. Het is zo uitgebreid en gedetailleerd, perfect als koffietafelboek om er regelmatig bij te pakken en stukjes opnieuw te lezen. 😉 Ik kan dit boek echt aan iedereen aanraden die geïnteresseerd is in Human Design en op zoek is naar een bijzondere manier om hun kinderen beter te begrijpen en te begeleiden. Het is een geweldige aanwinst voor ons gezin en een prachtig middel om samen quality time door te brengen en echt in verbinding te gaan! Nogmaals bedankt, Tryntsje, voor deze fantastische boeken! ❤️❤️❤️

Leen
IMG_2513.jpg

Het is geschreven, gericht naar kinderen, en eerlijk: ook als volwassene vind ik het heerlijk om op deze manier informatie aangereikt te krijgen: geen zware technische taal, heel concrete voorbeelden en inspirerende vragen waar je als kind én als ouder mee aan de slag kan. Ook mijn eigen boek lezen is zo leuk! Alsof het begrijpelijke taalgebruik en het hele praktische me raken in mijn eigen innerlijke kind, en de informatie op een dieper niveau écht binnenkomt. Elkaars superkrachten en gevoeligheden kennen als gezin, opent de deur naar meer begrip en compassie, ook naar onszelf als ouders. En hoe meer we als ouders onszelf onvoorwaardelijk kunnen liefhebben, hoe meer we daarin een levend voorbeeld kunnen zijn voor onze kinderen. Want dat is toch wat we allemaal willen als ouders: dat ons kind met zelfvertrouwen de wereld tegemoet gaat? In deze boeken vind je zoveel mooie inzichten terug over elkaars eigenheden, en ook fijne vragen en oefeningen om de informatie ook werkelijk te integreren.

Riet
442445969_7573721119372435_1487008747642030051_n

Wat fantastische teksten! Ook al heb ik heel veel human designboeken en cursussen gelezen en bestudeerd, jouw teksten spannen de kroon! Je hebt het zo mooi bij elkaar gezet. Op de een of andere manier komt het gewoon meer binnen. Erg leerzaam. Het zijn boeken voor kinderen, maar ik denk dat volwassenen er ook heel veel aan kunnen hebben. Dus ik zou zeggen boeken voor kinderen en ouders èn voor het kind in iedere volwassene! Riet Okken, (psychotherapeut)

Janet
B9BDCD62-BF24-4934-BF93-E1AEE24BA1FC

'wauw, zo mooi, duidelijk en prettig beschreven! Kinderen zullen zich gezien voelen! Wàt een cadeau voor ze...en voor hun ouders, niet te vergeten. Ik lees graag jouw omschrijving, inhoudelijk helder en lief van toon! Chapeau voor jouw manier van schrijven!🥰liefs!'