Voor bewuste ouders

Persoonlijke audio reading

In een audio-reading ga ik dieper in op een of meerdere charts of een vraagstuk wat er leeft in je gezin. Je kunt bij mij voor drie type readings terecht. Hieronder kun je lezen welke. Onderaan kun je contact met me opnemen.


Basis reading

Als je nog niet zo bekend bent met Human Design maar wel op zoek bent naar meer inzicht in je kind, dan kijk ik in de audio reading naar de unieke blauwdruk van je kind. Ik deel belangrijke inzichten en praktische handvatten die jou zullen helpen om je kind op een afgestemde manier te kunnen ondersteunen. Je kunt vooraf ook vragen stellen over het gedrag van je kind, die ik mee kan nemen in de reading. Na het ontvangen van de reading kun je in de week erop vragen stellen en zal ik je ondersteunen om de inzichten te integreren. 

 

Het audiobestand is tussen de 30 en 40 minuten in lengte en is gemakkelijk terug te luisteren op je eigen momenten.

 

Prijs 150,-


Probleemvraag reading

Soms komen ouders naar me toe met een specifieke probleemvraag, iets waar ze tegenaan lopen met hun kind. In een audio reading ga ik deze vraag met je onderzoeken aan de hand van de blauwdruk van je kind en eventueel de blauwdrukken van een broer, zus of die van jou als ouder(s). Dit is afhankelijk van de vraag die er speelt. Na het ontvangen van de reading kun je in de week erop vragen stellen en zal ik je ondersteunen om de inzichten te integreren.

 

Het audiobestand is tussen de 30 en 40 minuten in lengte en is gemakkelijk terug te luisteren op je eigen momenten.

 

Prijs 197,


Gezinsdynamiek reading

Heb jij een vraag over jullie gezinsdynamiek en wil je meer weten over jullie onderlinge verschillen en interacties? In deze uitgebreide audio reading ga ik in op de belangrijke onderdelen uit jullie charts en haal ik de opvallende interacties en verschillen eruit. Ook kijk ik naar jullie gezinsdynamiek (dit noemen we de penta in Human Design) zodat je beter begrijpt hoe de energie verandert als jullie bij elkaar zijn. Na het ontvangen van de reading maak ik een week de tijd voor vragen en help ik je met het integreren van de inzichten. 

 

Deze reading bestaat uit verschillende audiobestanden (rond 60 tot 75 minuten in totaal) die gemakkelijk terug te luisteren zijn op je eigen momenten.   

 

 

Prijs op aanvraag (afhankelijk van het aantal gezinsleden)

Wil je een reading aanvragen? Stuur me dan via onderstaand formulier een mailtje met je vraag. Stuur je ook ook de geboortegegevens van de gezinsleden mee waar het om gaat? Datum, tijd en plaats. Ik neem dan zsm contact met je op. Dankjewel!

Tryntsje

Wat anderen zeggen

Lotte

“Wat een mooie analyse; heel erg herkenbaar wat je allemaal zegt en heel wonderlijk op basis van plaats, tijd en datum tot deze analyse te komen, wat echt precies onze dochter is.”

Sanne

🙏 “Wauw! Dankjewel, super waardevol je reactie. Geeft zoveel inzicht”. ❤️

Suzanne

“Super bedankt; het heeft veel input gegeven!" “Ik ben er al mee aan de slag en ga er ook mee verder.”

embrace the uniqueness of your child…

it’s about seeing that the moment that you have the gift—it’s a gift—to be able to see the design of your children, your friend’s children, your grandchildren, whatever it may be, that in that gift of being able to see them you can give them something very special.

You can give them guidance that will enrich the rest of their lives, and will allow them to stay within themselves despite what the world around them is. This is what it’s all about.

~ Ra Uru Hu