Voor bewuste ouders

 

“Your children are not your children;they are life’s longing for itself.” Khalil Gibran

 


Wat levert een
gezinsreading je op?

Wil jij meer ruimte creëren voor authenticiteit in je gezin?

Wil jij je kind/kinderen (en je partner) beter begrijpen en ondersteunen in hun eigen ontwikkeling?

Merk je dat je kind ergens mee worstelt of niet uit de verf komt en wil je meer inzicht in wat er onder de oppervlakte speelt en daar ook praktsiche handvatten bij om hier mee om te gaan?

Wil jij meer inzicht krijgen in de  interacties tussen jou en je kind of je kinderen onderling?

Wil jij dat je gezin een plek wordt waar elk gezinslid de ruimte heeft om zich te ontwikkelen op zijn eigen unieke manier?

Dan kan een Human Design gezinsreading jou heel veel inzicht geven mede door de praktische toepassing van hoe ik er mee werk.

In een gezinsreading kijken we naar de unieke designs van de ouder(s) en kind(eren).

Daarnaast kijken we ook naar belangrijke interacties en verschillen tussen gezinsleden die invloed kunnen hebben op de dynamiek in het gezin.

Iedereen is anders, wat voor de een werkt, werkt lang niet altijd voor de ander. Met Human Design krijg je bij uitstek afgestemde adviezen voor iedereen in je gezin. In deze sessie help ik je om je opvoeding beter af te kunnen stemmen op elk individueel kind zodat ze beter tot hun recht kunnen komen, beter in hun vel gaan zitten en met meer ontspanning in het leven kunnen staan.

embrace the uniqueness of your child…

it’s about seeing that the moment that you have the gift—it’s a gift—to be able to see the design of your children, your friend’s children, your grandchildren, whatever it may be, that in that gift of being able to see them you can give them something very special.

You can give them guidance that will enrich the rest of their lives, and will allow them to stay within themselves despite what the world around them is. This is what it’s all about.

~ Ra Uru Hu

 

De prijs voor een eenmalige gezinsreading van circa anderhalf uur is 197,- euro (tot vier personen). Voorkennis van Human Design is niet nodig. Als je wel kennis hebt van Human Design, maar het nog niet kunt integreren in je leven, dan help ik je daarbij met praktische handvatten en verdieping.  

Bij een reading van vijf of meer personen komt er voor ieder persoon 50,- euro bij. De sessie duurt dan langer. In overleg kan dit verdeeld worden over twee keer. 

Wil je een reading boeken, stuur me dan via onderstaand e-mail formulier een verzoek tot een reading met daarin ook de geboortegegevens (datum, tijd, plaats) van jezelf en je kinderen door met eventueel wat meer informatie. 

Ik plan gezinsreadings enkel in de ochtend tot 13.00 uur NL tijd. Geef me eventueel door wanneer je niet kan. We stemmen samen een goed moment af. 

 

Wat anderen zeggen

Christel

Wat een eyeopener! Zeker bij mijn dochter verklaart het zo wat ze doet en wat ze nodig heeft. Ik snap nu ook waardoor de dynamiek hier zo loopt. Heel fijn om zo iedereen beter te begrijpen en te geven wat ze nodig hebben om zichzelf te zijn.

Kim
IMG_9222.jpg

Zo veel herkenning. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn gezin. Door de kennismaking met Human Design zijn er zoveel stukken op zijn plek gevallen. Van die “aha!” momentjes. Fijn om een persoonlijke gids te hebben! Al met al ben ik ontzettend blij dat ik aan de cursus met Trynstje heb deelgenomen. Zo veel liefde en inzet voor haar cursisten.”